Over ons

 

Ton Scheerder Promo & Gifts – sinds 1999

 

Ton Scheerder is in 1986  begonnen met zijn eigen kaas en delicatessewinkel in Boskoop. Na vele aanvragen voor cadeaumanden met de kerst zijn we in de kerstpakketten gedoken. Waar het allemaal begon met vooral kaas/worst en wijn pakketten voor medewerkers en relaties kunnen we nu wel zeggen dat het een uit de hand gelopen hobby’s is geworden. Met een 200m2 kerstpakketten, relatiegeschenken en bedrijfskleding showroom in Bodegraven kan Ton Scheerder Promo & Gifts wel zeggen dat wat van we vroeger leuk vonden om erbij te doen, wij er nu echt ons werk van hebben gemaakt!

 

Luisteren naar de klant

Wij  helpen onze klanten met een keuze te maken die weer bij hun klanten of medewerkers past.  Met veel trots kunnen wij zeggen dat onze kerstpakketten showroom uit ruim 3500 artikelen bestaat en met de bedrijfskleding en relatiegeschenken ons assortiment wel 75.000 artikelen omvat. Met dit ruime assortiment moet het gek zijn willen we geen passende aanbieding kunnen doen.

 

MVO  Fair Trade BIO

Door ons volledige assortiment hebben wij een ruime keuze aan Fair Trade, MVO en BIO producten.

Kom gerust een keertje langs

Met het internet als opkomend medium in de markt kan al snel een verkeerde prijs/kwaliteit verhouding ontstaan. Het product dat u op internet heeft gezien kan er in de werkelijkheid heel anders uitzien. Zo zijn er vele voorbeelden wat wij, maar ook de klant heeft geleerd van het kopen online. Onze showroom is daarom 24/7 op afspraak te bezoeken. Wij zorgen dan graag voor tastbare samples, zodat u weet wat er te koop is.

Ton Scheerder Promo & Gifts – Kerstpakketten, Relatiegeschenken & Bedrijfskleding

Ton Scheerder Promo & Gifts
Tjalk 66
2411NZ Bodegraven
Nederland

Telefoonnummer: 0172 – 610 042
Website: www.tonscheerder.nl
E-Mail: mikenospamplease@nospampleasetonscheerder.nl

Eigenaar: Ton Scheerder
KvK nummer: 29035348

BTW nummer: NL807719729B01

Bank informatie

Rekeninghouder: Ton Scheerder Promo & Gifts
Bank naam: Rabobank
SWIFT: RABONL2U
IBAN: NL42 RABO 0161 0936 98

U kunt ons op werkdagen bereiken via ons telefoonnummer: 0172 – 610 042 of stuur ons een email naar mikenospamplease@nospampleasetonscheerder.nl. Ook kunt u via ons contact formulier helemaal rechtsonderaan de website een bericht toezenden.

Back to top